Pedagogisk robotunderstrøm: Øvre grenser for retningslinjer for å veilede industritrender

2021-02-02

Ser vi tilbake på 2017, til tross for den fulle eksplosjonen av vitenskap og teknologi, er det ingen tvil om at det mest bekymrede fortsatt er seieren til kunstig intelligens.
Pedagogisk robotunderstrøm: Øvre grenser for retningslinjer for å veilede industritrender
For tiden er landingsscenarioene for intelligente roboter hovedsakelig i to bransjer, den ene er utdanningsmarkedet og den andre er forretningsfeltet. I denne delen har vi analysert utdanningsscenariene til roboter med kunstig intelligens.
I følge data utgitt av China Robot Education Alliance i 2016, er det allerede rundt 7600 robotutdanningsinstitusjoner over hele landet, en økning på nesten 15 ganger de siste fem årene. I år vil dette tallet bare vokse jevnt og trutt. Med «National Medium and Long-term Education Reform and Development Plan (2010-2020)» som fokus for innovasjon, har robotutdanning gradvis kommet inn i Barnas palass, barne- og ungdomsskoler. Samtidig kunngjorde "Generelle regler for Kinas kvalitetssportsrobotbevegelse" offisielt at ulike konkurranser har lovlig anerkjennelse av roboter, og industrien har gått inn i hurtigfeltet.
Oppfordringen til kvalitetsutdanning i mange år var i begynnelsen av grunnskolen, det vil si at på slutten av 1990-tallet fremmet ulike land kvalitetsutdanning. Nå, gjennom landets omfattende styrke, er det i mange førsteklasses byer også fullført ekstrafaglærte kunstklasser og avanserte høyteknologiske lærebøker. Når du kommer inn i klasserommet, er æraen med kvalitetsutdanning for fullt, og gir et godt grunnlag for utvikling av kunstig intelligens-robotindustriutdanning.
Roboter med kunstig intelligens kan slå rot i utdanning. Den må møte kvaliteten på utdanningen, utvikle barns startevne og omorganisere. For at roboter skal eksplodere fullt ut, må de være fullt koblet til utdanning. Det vil si at resultatene av robotkonkurranser er knyttet til eksamensrettet utdanning. Nylig kom Kunnskapsdepartementet med nye forskrifter for å justere opptakskravene til selvstudium, og beholdt kun fordelene ved to fag og innovasjonspotensialet. Gullinnholdet i ulike robotkonkurranser har økt ytterligere.
Som et resultat av dette begynte mange foreldre å delta i konkurranser, rapporterte faglig kunnskap til robotklassen, la til poeng og andre nøkkelord, noe som til slutt førte til at foreldrenes entusiasme for K12 teknologiutdanning var mye høyere enn høyskolestudenters entusiasme for å delta i teknologikonkurranser. entusiasme. Robotutdanning er like levende som alltid.
I Kina er Jimu-roboter, Makeblock osv. de beste valgene for å heve banneret for programmeringsroboter.
På scenen for kunstig intelligens-robotutdanning står intelligente roboter overfor den samme vanskelige tilstanden. For å koble roboter med eksamensrettet utdanning, bør det mest sannsynlige grunnlaget for evaluering være programmering. Robotmontering eller robotkonkurranse vil ikke være mulig. Hvis det ikke bare er en programmeringsevne, er essensen ikke direkte relatert til roboten, og går til og med tilbake til programvaredelen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy